Anna Pírová

Když děti spí, píšu.

Rychlost dodání
Splnění očekávání
Ochota zákazníka opět nakoupit
nereaguje
Rychlost komunikace
neprodává
Rychlost dodání
nenakupuje
Rychlost proplacení
0
Počet rozdělaných zakázek

Ahoj,

psaní krátkých postřehů, komentářů, ale i jiných příležitostných textů je mým několikaletým koníčkem. Při psaní textů je důležité zaujmout, tedy aby téma bavilo mě i čtenáře.

Vystudovala jsem obor počítačová podpora v archivnictví. Historie a její neobjasněné události nás provází každým dnem. Jsem ráda, když mé znalosti dokážou zaujmout i starší čtenáře, kteří se spoustu věcí z historie neučili, nebo jim byla podávána zkreslená verze. Z historie čerpají knihy i filmy a nacházíme v ní nevyčerpatelný zdroj témat, a proto je tak fascinující.

V současné době jsem na rodičovské dovolené. Moje aktuálně ožehavá témata jsou všechna, která se točí kolem mateřství, těhotenství, porodu, kojení, výchovy, růstu dětí, stravy, obuvi a všemu, co s tím souvisí. Ráda zabrousím i do kontroverzních témat dnešní doby, jako jsou látkové pleny, ekologie, zero waste domácnost, menstruace a další, kde se společnost názorově velmi rozchází. Baví mě, že se vždy o daném tématu naučím něco nového a mohu polemizovat a porovnávat obě názorové strany.

V minulosti jsem pravidelně psala články pro eshop se šperky. Nebojím se výzev, proto budu ráda za každou novou příležitost.

Díky a doufám, že si napíšeme.

Anna Pírová

Aktuální nabídky mých služeb
Zatím nemá žádné nabídky.